Upptäcka!

Människan kan inte upptäcka nya oceaner
förrän hon har fått modet att förlora kusten ur sikte.
- Okänd

Är vi så rädda för förändringar? Rädda för att inte vara som alla andra? Våga prova något nytt.
Det tror jag faktiskt. Människan är så beroende av trygghet. Man håller sig till det som är bekant, som man känner igen. för i det känner man sig trygg. Men sen kommer vi ju till att alla är olika, unika. Då tror jag bara att det är så att man känner trygghet i olika saker, det kan vara jätteblandat. Många i fast inkomst, bostad, familj. Men vissa bara i människor som man litar på.Eller att man gillar att träffa nya människor för att skapa sig nya tryggheter. Det är dom som är upptäckare. De som vågar släppa den fasta tryggheten som finns där. Jag tror iofs oxå att den alltid kommer finnas kvar bara man vågar frigöra sig en aning. Man kanske borde prova, det är säkert inte så farligt som man tror.

Skepp o´hoj!

Leva..!

Man kan inte välja när och hur man ska dö.
De enda man kan bestämma är hur man ska leva.
- Joan Baez

Man ska leva som om den sista dagen vore idag. De e ju någonting många brukar säga, men frågan är: skulle de verkligen göra som de gör om de verkligen vore deras sista dag? Det tror inte jag. Jag tror att människan har en bakåtsträvande spärr så att man inte ska göra någonting man ångrar, men för att ångra någonting så har man ju oftast gjort någonting man gillade men det var bara inte rätt tillfälle eller så va det nått annat som gick fel. Men varför ska man då ångra det man tyckte ju att det va rätt i de ögonblicket eller under de timmarna/dagarna/åren. Så ånger är en väldigt konstig grej. Men de finns ju lixom ingen ånger man inte kan göra någonting åt, bara man vill! Så jag tycker att man ska göra alla de saker man vill utan att känna ånger de e bara dumt! Korkat! De e ju ingen annan än en själv som mår dåligt över det!
Slutsats:
- Man ska göra sakerna man kommer ångra utan ånger!

Ett roligt exempel är att slicka på isblock. Det är ju sååå himla frestande varje gång men sen när man gör det så gör det bara ont! men det är fruktansvurit roligt :D haha!


Så e det!

Människor kan indelas i två grupper, en som går före och uträttar något och en som kommer efter och kritiserar - Seneca.

De är ju så det är! Det finns de som gör och en som kommer efter och ser resultatet och därmed oxå allting som är fel, kritiserar, men grejjen är ju att personen som kommer efter skulle säkert gjort det precis lika "dåligt" om hen gjort det först! Som man oxå brukar säga; det är lätt att vara efterklok. Eller: Med facit i hand, det talesättat uppkom ju av en anledning!
Jag tycker att den första gruppen skulle behöva lite tillökning! Som jag har sagt innan, man måste vara lite impulsiv! Annars blir allt så tråkigt.

Sol ute, sol inne, sol i sinne! <3

Gunga!

Gunga gunga gunga....
Alla barn älskar ju att gunga, för det är lixom helt underbart roligt det kittlas alltid lite i magen!
Så varför slutar man lixom att göra det, det är ju en sån befriande plats! Kan iofs vara så att alla växer ifrån sånna saker utom jag. Alla sitter bara åh gungar då åh då ibland för att det är så mysigt eller för nostalgins skull. Men asså jag fattar inte det är lixom helt underbart, vinder viner i öronen och drar tag i håret! Det är alltid nästan som om jag skulle våga släppa taget och flyga men så modig är jag inte!
Kom precis på en sak.... så länge man saknar kontrollen en liten stund så blir livet så underbart! Önskar att jag alltid skulle kunna leva så! Som när man åker bil allseles för fort åh hänger utanför runtan, åker motorbåt och håret bara flyger åt alla håll! Så länge det går rikitgt fort och man skulle egentligen kunna föra sig riktigt illa, de e då jag känner att jag lever! Som att cykla asfort i en nedförsbacke åh veta att det är massor av krus där nere men ändå inte sakta ner... När man åker skidor och ser att backen svänger men man kör rätt ut i skogen bara för att man ska se hur länge man ska kunna åka utan att trilla åh få ALL snö innanför tröjan! :D
Sånna där saker är underbara men det finns alldeles för lite av dem, så man  får nöja sig med att gunga. Det får lixom funka tills något annat kommer upp som skulle kunna skapa den känslan...!

<3

Sliten, men glad!

Helgen började som sagt ute, men inte på Friday´s för dom har ändrat till 18års gräns på fredagar :-@
men det löste sig bra tillslut iaf och vi drog till softbar istället!Min först stor-stark ute, de va skit trevligt!
Tråkigt nog drog vi em tidigt men det var nog lika bra för alla var helt slut! Plus att jag skulle upp dagen efter för att ta tåget till Västerås åh jag hade inte ens packat! haahah, typiskt mig! ;)
Men kom iväg till tåget åh hade en verkligen super mysig helg där, i lördags var det SOOOL. Så vi va ute åh kastade frisbee sen gick vi en långpromenad och åkte longboard , det va läskigt som faan men kul. Vi traskade ner till en strand åh gungade... MYYYSSSIGT! På kvällen blev det grillning av krov och hallomi ost :) och mkt snack med hela Sveriges olika dialekter! :D "Skulle aldrig tåååååålerara" hahah veckans bästa lätt asså!
Kvällen slutade med sånt som bara tjejer kan asfnitter åt ingenting! XD Underbart! <3





T.G.I Friday´s

Nu blir det utgång med tjejerna! :D
Jag skäms faktiskt lite asså har inte varit ute på krogen en enda gång sen jag fyllde 18, men nu ska de bli trevligt!
JIIIPPPPPIE!
Åh till råga på allt är det underbart väder ute! :D
Älskar livet just nu!
Pussar på alla! <3

Sommar!


GOOOODIS!

I want candy! I want candy!
De ligger till så här. Jag tycker inte att man borde få köpa godis om man är under 18. För då skulle det inte finnas nått jävla godis beroende, iaf inte när man är liten!
Visst man skulle få äta godis iaf men inte lika lätt! För det är verkligen skitjobbigt att sluta. Jag håller typ på som värsta knarkaren eller nått! Jag kan inte sova, drömmer fucking panikångest.drömmar om saker med socker i. Pratar i sömnen om godis (omgivningen berättar). Det går inte en enda timme utan att jag tänker ppå godis, då är det faan något allvarligt fel! Men än så länge har det faktiskt gått bra med själva ätandet, det är bara allt annat som suger! Men va faan klagar jag om, det finns barn som inte ens ha mat och jag klagar om godis. Måste skärpa mig!

GOD natt! hehe

RSS 2.0