Sleetet!

Ja jag ber om ursäkt för att jag är så fruktansvärt bra på att uppdatera, hehe! Men det är faktiskt så att jag twittrar istället, det kommer mer naturligt, namnet där är PeacePalina.
Har sovit sammanlagt 10 timmar från i fredags tills idag, så min slutsats över detta är att livet är underbart :)
I fredags var det först klassreunion med min underbara grundskoleklass, det va så himla mysigt att träffa alla. Så stor skillnad är det ändå inte på alla tycker jag, frågan om jag får detsamma tillbaka? Humm...
Sedan drog jag i alla fall vidare och mötte upp mina underbara lagkompisar på Nype, hade en helt sjuk roligt kväll. Tack som faan för den flickor :) Sen hade jag och Fia extra kul men det tar vi inte här hahha (A)
på lördagen var det chillkväll, "pluggade" för att sen åka hem till världens bästa Emil åh kolla på världens sämsta film, 2012! Sen hänga på Stureplan i mjukisar, glasögon och med en hund dessutom hahah sen blev det hem och sova.
Söndagen bestod av miniträning av mina småflickor, de var superduktiga som vanligt. Sen var det lite plugg heheh men sen blev det roligare grejjer xD Nämligen Solna-skiva, så jävla roligt, mkt kul basketfolk. Det var helt underbart :) Sen blev det "efterfest" hos fia, och däckning i soffan. Som sagt livet är UNDERBART! Love life <3
"Dröm om allt, men lev endast det bästa" © Palina ;)

RSS 2.0