Söta flickor!

Efter mkt fixtrix igår så bar det av till Clustret, där fia hade sin studentskiva. Grejjen va väl egentligen våra fett snygga outfits, temat på skiva va Film/Serier, åh vi valde den underbara filmen Moulin Rouge! Alltså var det neglige och korsett som gällde, så det var riktigt "fiiina" flickor som bar sig av till söder mälarstrand. Kvällen var trevligt, goda drinkar, lite lite människor bara. Men träffade lite gamla klasskompisar, åh sånt e alltid kul :) Sen är det alltid lite folk man känner igen, trevligt trevligt.
Idag var det däremot lite mindre trevligt, trött trött trött, men det är ju sol och inte så mkt att göra idag, de e härligt, så det blir en sväng in till stan med chilla i den härliga solen.
"Sol ute, sol inne, sol i sinne"
Peace!

Såhär fina ska jag åh Wivvan vara imorron btw ;) Fias skiva kommer äga!


Fartfylld helg

Det hände så mkt att jag inte ens pallar skriva om allt. Det tråkiga va väl att vi spelade som apor och förlorade kvarten, så vi e ute ur serien. Ingen final i år. Men det bra är att jag hade en underbar konsert upplevelse på fredagen, den tackar jag världens bästaste PT för! Sen var det en mkt trevlig utekväll med underbara människor, som vanligt, den slutade föör bra men iaf! (A) på lördagen däckade jag däremot med kläderna på i sängen vid 10 tiden hahah men det var LÄTT värt det! You only live once!
Peace!

Dagen efter Chaplins...

Man mår väl som man förtjänar antar jag! Alltså heeelt jävla underbart ;) Skivan igår ägde! Älskar att jag har lite implusiva homies som bara hakar på roliga saker, fick med mig fia o wivvan igår nämligen! Sen fanns det oxå massa underbart folk på plats!! Vi dansade MASSOR, helt godkänd musik faktiskt! Sen blev det väldigt mkt toa besök dessutom, alla killar skulle bara veta vad de missar! (A) Chplins ska ha cred för väldigt trevlig personal, alltid trevligt att vara där. Väldigt skönt att åka bil hem dessutom, den tackar vi Nix för. Summasummarum en väldigt trevlig kväll helt enkelt, men det såklart vi har ju alltid trevligt! Kärlek till alla underbara <3
Peace!

Chaplins!

började dagen med att tro att jag var väldigt försenad, för att jag trodde att det var fredag! men det visade sig att det bara var onsdag, och jag kom i tid! hhehe! Till den roliga delen! Det är skiva ikväll, det är barndomsidol-tema, jag ska såklart va en tjej från the fast and the furious filmerna, för jag verkligen avgudade dem när jag va liten! Har insett att det kommer bli väldigt kallt men den som vill vara fin får lida pin! hahaha xD
Det är iaf världens underbaraste lidafinas skiva ikväll åh vi ska hå så jävla rooooligt!!! Även fast vissa e så jävla neggo, hatar människor som är negativa, allt blir vad man gör det till!!! Så är livet! UNDERBART!!
PEACE!

Underbar låt! Älska! <3


TiK ToK!

Den här dagen började riktigt bra :) (Peppar peppar), först så ser man värsta solskenet utanför, då kan man inte bli annat än lycklig, sen så håller man i och för sig på att komma sent. Självklart så sitter jag tillsammans med Helle, vi e duktiga på att komma till Pers lektioner... hahha! Så får vi höra att hen är sjuk! Livet blev helt plötsligt väldigt underbart, så nu hinner jag plugga lite vettiga saker, äta god lunch och plugga till mitt läxförhör. Duktig, ja men visst vettu! *Stolt!
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!! ÖVERLYCKLIG! hahha Jag och Marri hittade precis en genväg in i skolan, så vi slipper gå runt hela jävla skolan på morronen när vi kommer från tuben. Den här dagen blir bara bättre och bättre :)
Men som sagt nu skulle jag vara duktig!
"Livet är som en våg, det går upp och ner" © Maria!
Peace!

LÄNGTAR SÅ JÄVLA HÅRT!!!


Go Vikings Go! Eller?

Den här dagen har sugit rätt hårt faktiskt, vet att jag älskar livet, men den har bara varit fett onödig. Har bara kommit på att jag har fett mycker att göra och alldeles för lite tid, och sånt är aldrig kul. Då blir man typ apatisk och gör ingenting istället, sen går det utför! Men där ska vi ju inte hamna, så nu ska jag plugga heeela natten lång, eller så länge jag kan hålla mig vaken det vill säga. Massa trevliga skolämnen att beta av, frågan är måste man verkligen kunna alla denna skit i det verkliga livet. Det tror jag inte någonstans, för det är faan ingen vuxen som kan det jag lär mig i skolan! Haha men nu ska vi inte vara sånna, plugga är kul, right?! :s
Måste bara lägga en kommentar om dagens basketmatch oxå, för de som inte ha koll, så spelades den första dambasket finalen idag i solnahallen. Mellan 08 Stockholm och Solna Vikings. Matchen slutade med att 08 vann, vilket vi inte tycker om.... Men det är ju minst 2 matcher kvar men i alla fall. Det ända man kan säga idag är att 08 va lite bättre än Solna, deras spel räckte inte hela vägen.
"Mitt kärleksliv är som Titanic, jäävligt stabilt" © Världens bästa Maria
Peace!

Älska livet!

Helgen blev bra trots att min fredag började pissigt! Först var det skiva, där jag träffade massa underbara människor jag inte träffat på fööör lång tid. Sen mötte jag upp Fia åh Wivvan, vi drog till Royal där det var DRAAAG!! Underbar kväll! Otroligt roliga åh partysugna människor som var taggade till tusen! Det giiillar vi starkt! Sen blev det driva runt lite efter stängning och det slutade utan efterfest men men natten var trevlig iaf.
Efter 10 timmars jobb på lördagen så bar det av till 21 års fest i Åkesberga hos Hessler <3 Sen in till stan och till Royal igen, tyvärr var det inte lika bra drag ikväll så mkt av folket hoppade av och det var bara partysugna fia, wivvan h jag som drog vidare. Vi var helt enkelt fööör snygga för att åka hem. Först drog vi till Grodan men de höll inte heller måttet så vi mötte upp roligt folk på Chaplins istället. Där vi spenderade natten :) Otroligt trevligt vakter där om inte annat ;) Efter 10 timmars jobb på söndagen så var det lite slitet, men men det var ett hyfsat pris att betala efter en kul helg xD Kärlek till alla underbara människor <3
Livet är en fest, om du tar det för lugnt så vaknar du upp åh undrar va faan som hände ;)
Peace!

Fredag!

Just bara tanken av fredagar brukar göra mig lycklig, men inte idag, eller inte än iaf. Bara en extremt jobbigt jävla dag. Hatar när jag känner så, det tänker jag sluta med och göra kvällen/natten till den roligaste ever! Så målade precis ett extra lager med svart nagellack och tänker bege mig till centrum och göra det som ajg skulle gjort på lunchen, för att jag glömde legget hemma. För vem pluggar på en fredag? Ingen! hahah!
Dessutom så har jag bett solen om uppvärmd luft och torra gator tills i natt, så vi får se, I better hope!
Peace!

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Jag har upptäckt att det spelar absolut ingen himla roll hur mkt man planerar det blir aldrig som man tänkt sig! Så därför skiter jag i att planera set mesta... det jobbiga med det är att en del saker blir inte gjorda, för att lite impulsivitet kom emellan. Andra saker blir gjorde flera gånger, saker blir gjorde i fel ordning, men asså hur ska man kunna veta i förväg att det inte ska blir rätt. Det är en grej som är väldigt svårt, jobbigt nog. Eftersom livet underlättas en aning om man skulle göra "rätt" från början, eller det spelar säkert ingen roll. Livet skulle nog vara lika fuckat ändå! Men det skulle kännas bra, om man gjorde lite saker "rätt", i rätt ordning ibland, så kanske allting inte skulle bli så komplicerat. "Gör snabbat, gör fel, gör om, gör rätt" så är jag uppväxt så får väl skylla på det.
Nej, nu lägger vi av med det jobbiga fundersamma snacket. Sitter faktiskt och har mysigt denna morgon, hemma hos finafia! Men nu ska jag till skolan, wiiiie!

"Make love not war"

Peace!

Once a good girl gone bad she is gone forever

Så sant så sant! "Never regret anything that once made you smile" står på tur kan jag säga. Det var underbart, jag gör om det igen alla dagar i veckan.
Skivan igår var först supermysig på middagen, med familjen åh klassen. Vi "dvärgar" hade först ett litet spex, som va en aning kaosartat men najs iaf :) Sen var det nomineringar, de var jättefint skrivna. Sen hade några satt ihop en film oxå, heeelt underbart. Den sammanfattade våra tre år, verkligen! Efter det skickade vi ut föräldrarna så blev det röj!!! Först hade jag, R och K en tripp på toan, sen gick det utför hahahh! Älskar när livet är så här! Finns däremot lite tråkigt folk som e glädjedödar och bröjar prata om allvarliga saker, de gillar vi inte! Tur att det finns fler av den andra sorten eller så kanske det är så att jag ignorerar de andra, allt är relativit!
Peace!

Silly song, så söta vi ska vara :)


SCHHHHH!

Hahahh saker går aldrig som man planerar! Det var i vilket fall som helst en mysig helg, en glad åh nyklubbad Emmi och en sockersöt söndag med fisafia <3 Den här veckan kommer däremot flippa känns det som, hehe.... nejda men lite skulle jag tro. För idag är det nämligen SKIVA! Lycka på hög nivå! Temat är tecknat och Animerat, självklart måste vi som e snyggast i klassen klä ut oss till de fulaste annars blir det ju orättvist. Så jag och mina homies ska vara de sju så dvärgarna. Men vi skippar utklädnaden efter halv kvällen åh blir skitsnygga istället, så det ska nog väga upp.
Först måste jag byta mitt äckliga tomteskägg till ett lite mer medgörligt! Sen blir det lite implusiv tid (A), efter det direkt hem och byta om fort satan!!! Men som sagt när man stressar för roliga saker så är det inte stress! Loooove life <3
Peace!

Turn the lights off!

WOHOO!
Idag har det varit värsta mysdagen. Först långpromenad med min vovve, sedan blev det träning. Efter det var det syverkstad hemma hos Aggnie, där de sju små dvärgarna tillverkade sina mössor haha vi gjorde lite accesoarer till vår skiva på tisdag! LÄNGTAR! Sedan har det varit mys hemma med mami och lillebror <3
Men imorron smäller det, först köpa 18 års present. Alltid lika svårt, sen blir det tyvärr lite städning men efter det ska jag åh alla mina underbara vänner bli skitsnygga som vanligt men i alla fall för då blir det middag och utgång till Royal Garden. Jag har bestämt redan nu att kvällen ska bli oförglömlig hahah i bemärkelsen att vi inte ska komma ihåg något alls! (A) Så kom ihåg att livet är en fest! Party like a rockstar!
Peace

För alla dom <3


Farligt...

Nu sitter jag uppe såhär igen, igen = anledningen till varför jag startade den här bloggen, jag kan inte sova! Alla ba Wohoo! De e väl underbart, de e påsklov, ut och hitta på nått kul. Vilket jag brukar göra, men det är inte bra... för det blir ytterst impulsivt osv. men det är inte det som är det jobbiga, det är att alla i min omgivning verkar må dåligt av när "människor" är implusiva. Om man inte själv mår dåligt av att vara impulsiv, man kanske till och med mår dåligt av att inte vara det, så kan man väl få vara det utan att man ska behöva oroa sig över att alla andra ska må dåligt av det.
En annan grej som man kopplar ihop impulsivitet med är att det skulle vara ett negativit ord. Då säger alla, nej det är ju jättebra, men sen när det kommer till alla impulsiva människor så är de självdestruktiva eller något annat. Så alltså tycker de egentligen inte att det är okej att vara impulsiv. Jag blir virrig... kom igen människor bestäm er!
Peace!
"Om man inte vet vart man ska är det ingen idé att skynda sig för man vet ändå inte när man kommer fram" © Nalle Puh

To the end...


Sometimes life sucks HARD!

För ca två år sen så flyttade min familj hit till där vi bor idag, en lägenhet. Är det meningen att det ska bo pissigt sura människor i lägnheter? Antar att det finns mång fler som har sånna grannar. Jag bor iaf med min familj och två djur, en hund och en katt. För det första så flippar alla på att det är en "kamphund" som bor i "deras" hus, när hon är den mest väluppfostrade av alla fucking hundar som bor här! Men folk har kommit över det nu iaf, men problemet ligger fortfarande kvar i att min underbara katt är en ute katt. Dvs. hon är ute på dagarna så kommer hon in och sover på kvällarna och det har fungerat utmärkt i 6 år av hennes liv, men nu så har en F***gubbe fått för sig att hon stör honom i hans patatiska liv. Det har gått så pass långt att vi inte vågar ha henne ute längre i fall att han skulle skada henne på något sätt. Så nu måste vi placera om henne!
Jag vet inte vad jag ska göra, hon betyder väldigt mkt för mig! Hon är som en liten hund. Hon går på promenader (utan koppel), sover i min säng och är väldigt skelig (stavning), hon är världens underbaraste katt!!!
Så jag har kommer underfull med att livet suger riktigt hårt ibland. Den ända anledning till det är att det finns ELAKA människor på den här jorden som inte vet vad de ska göra med sina egna liv så de riktar in sig på att göra livet surt för andra... de suger!!

Alive or living?


It´s all about...?

Sometimes I find another world
inside my mind
when I realise
the crazy things we do
It makes me feel ashamed to be alive
It makes me wanna run away and hide

Love life!

Tjohoo!
Jag älskar mitt liv, det är helt underbart. Det blir väl vad man gör det till antar jag, men det är underbart i alla fall!
Fullt ös medvetslös! Det finns så mkt man vill göra men ingen tid... hur löser man det? Jo, man sover inte :P
I helgen har jag först varit på landet och myst med min familj, badat bastu och suttit i solen. Mmmm!
Sen har jag varit i på en grekisk gudstjänst vid midnatt, fett kul! Sen blev det "middag" och hem och "mysa" med världens bästa kompis. Dessutom plockade vi upp en till trevlig snubbe på vägen så kvällen blev väldigt lyckad. Idag blev det mest jobb, men ska ändra på det. För nu ska jag iväg till en minikompis som fyller 18 just idag! Jippie, det ska firas på något sätt i alla fall!
"Gå in till 100% sen ÖKA!"
Peace <3

RSS 2.0