Insomnia!

Jag kan inte sova! Jag håller på att bli tokig! Visst, himlen är vacker men inte så vacker att man vill stirra in i den flera nätter i rad. Jag vill ju sova, de e lixom inte de som e grejjen. och när jag väl somnar vaknar jag efter en timme åh e JÄTTEPIGG! Eller typ somnar i 5 minuter sen ligger vaken i massor!! Jag blir galen! Jag vet att jag behöver sömnen men kan lixom inte under några omständigheter somna. Hur mkt konstiga saker har man  huvudet så lixom!? De e väl bara jag som vet antar jag, haha!!    Sov Gott!


Earth Hour forts!



Fett häftigt!!! Jag stod upp på Skansen och tyckte att det var coolt, men de där e ju bara föör otroligt!
cooltcooltcooltcooltcooltcooltcoolt!!! :D

Earth Hour!

"Ikväll klockan 20.30 släcker närmare en miljard människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under 1 timme – kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn nu i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden."

Detta står på WWF:s hemsida. Jag ska till skansen för Earth Hour Show, jag tycker att ALLA ska släcka sina lampor, De e i EN timme, kom igen nu!!!!
Släck dina lampor!

Lambo

Sätt nu glaset till din mun
tjofaderittan lambo
och drick ur din fyllefyllehund
tjofaderittan lambo.
Se hur dropparna i glaset
rinner ner i fylleaset.
Lambo,lambo, tjofaderittan lambo.


Världens bästa fyllesång!! haha! Enjoy!

Sugar-aholic!

Jag är sockerberoende. Då pratar vi inte bara om godis utan jag tar allt som det finns en tillstymmelse till socker i.
Mina genialiska vänner kom i måndags på att vi skulle ha ett slags godis löfte: Vi får inte äta godis, bakverk eller dricka läsk, förutom på lördagar!
Mina första tanke va då hur ska jag klara det här....?! Jag som äter godis varje dag åh bakar typ paj åh kladdkaka heeeela tiden. Men ja vi får se hur det går.
I natt drömmde jag om ett långbord med bullar, kakor åh massa annat sockrigt. men  plötsligt försvann allting och jag sprang runt överallt och letade men hittade inget!
Asså hur kan man drömma en dröm om socker, det kan faan inte vara ett bra tecken. HAHA! men jag hoppas att de ska gå bra!

Hej då goooodis!

GBCP!

Glass Mongon!!!

Drömmar...

Håll fast drömmarna,
för om drömmarna dör
är livet som en skadad, vingskjuten fågel
som inte kan flyga.

- Langston Hughes

Jag älskar ordspråk eller hur man nu delar in smarta grejjer som människor säger...
Drömmar e underbara, lixom vad skulle man göra om man inte längtade efter någonting, inte hoppades?
Allt skulle bli meningslöst och man skulle sitta helt apatisk och tänka på döden! Det är inte bra! Livet ska vara fyllt med Tro, Hopp och Kärlek! Drömmar, Längtan det är sånt som gör att man lever! Så dröm! Hoppas! LEV!

Peace <3

My little pony Vs. Transformers


Sluta Sortera!

"Som om jag föddes till den jag måste bli" text av Kristian Anttila. Jag tycker att den e helt underbar, de e ju klart att man kan förändra sig. Men man behöver inte bli den alla tycker att man ska vara, man ska bli den man vill! Eller bli och bli, man kan väl ändra på sig hela livet om man tycker att det är trevligt. Jag förstår inte att människor alltid måste kunns delas in i fack? Det är så onödigt och taskigt!
Lixom bara för att det kommer in en helt galet glad tjej, så tänker alla att hon kan ju bara vara rolig det är det enda  hon kan vara. Och sen är det lixom upp till henne att bevisa för alla trångsynta och dömande människor att de har fel. Men det är de som är fel, inte hon!
"Vem är du att mig fördöma? Varifrån e du?" mer Kristian Anttila. Men han har fattat! Tänk en gång till innan du "måste" sortera folk! Eller rättare sagt skit i att fucking sortera! LEV istället för att döma!

Peace out <3

Min näsa e back on track!

Jag måste bara säga att min näsa funkar igen! Jag kände en lukt idag och inte vilken lukt som helst utan en fislukt! Det låter konsitgt, men det var UNDERBART! Ni förstår om ni som jag inte har känt en ända lukt på 1 månad!

Och sen ett meddelande från soffgruppen: Använd kondom!


Fan, jag tänkte nog inte!

Jag frågade en kille i min klass vad det första va när någon sa mitt namn? Han svarade ehh...faan, jag tänkte nog inte! Klockrent! En beskrivning av mig: Göra först och tänka sen. Så är det jag är!

"Att tänka inna man pratar är som att torka sig i röven innan man skiter?"

Det är en av det underbara sakerna min mormor lärt mig. Det var iofs oxå hon som lärde min första svordom, FAN! Fast på den underbara tiden som 2 åring visste jag inte vad det betydde. Så jag sa det i var och varannan mening för att jag tyckte att det var roligt när människor runt mig reagerade så roligt.
Men ja tillbaka till att prata och göra utan tanke, det är en sak alla borde prova. För det är helt jävla underbart! Människor i  dagens samhälle är så kontrollerade, det är inte bra för själen! Man måste veta att man lever, vilket iosf kan leda till förrödande konsekvenser. Men det kan oxå bli väldigt väldigt roligt! Så jag rekomenderar rasta själen annars springer den bort!

Pusspuss bomullstuss!


RSS 2.0