Typiskt....

Detta är ett väldigt typiskt faan jag tänkte nog inte, fast den här gången handlar det inte om mig. Utan om min lillebrors bästa kompis. dom är i den gulliga moppeåldern och crusar runt överallt åh meckar massor... men så kommer de är mindre smarta grejjerna dom har för sig, som men jag ska bara köra 100 meter palla sätta på sig hjälmen.
Jo man ska palla för vad faan som helst kan hända och just den här gången gjorde det de oxå. En bil backade och efter för mkt meckande så fungerade inte bakbromsarna den här veckan så frambromsen anvädes och allt slutar i en stor smäll. Pojken får åka till sjukhus och slutar upp med som tur är bara 3 brutna revben, punkterad lunga, ett nästa av skenben, en allvarlig hjärnskakning och en spricka i skallen. Änglavakt kallas det.

Motorprylar för en viss hastighet krväver viss utrustning och för en annan hastighet annan utrustning, glöm aldrig det.

Eurovision Song Contest!

Nehee...vi sööög tydligen!
Men vi e glad, för Norge vann ju :D Åh Island kom 2:a!
Underbart!

Melodifestivalen!

Heja Sverige!

Måste bara erkänna att jag tycker att hon e fett cool! HEJA Sverige!!!

Inse faktum!

Vi skulle bry oss mindre om vad andra tänker om oss,
om vi insåg hur sällan de faktiskt gör det. 
- Ethel Barrett

Håller med fullt ut på den asså. Det finns alldeles för många som bryr sig om vad andra tycker om dem, det går överstyr. Tills de bara bryr sig om vad andra tycker och inte vad de själva tycker om sig. Då blir de fel! Det är inte så det ska vara! Man ska vara nöjd med sig själv, för det är ingen annan som bryr sig om du mår bra innerst inne egentligen! Alla är egoister, det är bara så det är. Acceptera! Så bry dig om dig själv tycker inte vad någon annan tycker!

Care and repare!
Peace out <3

Einstein

Det är inte allt som räknas som går att räkna,
och inte allt som går att räkna som räknas. - Albert Einstein

Klockrent helt enkelt, han är ju ett geni så!


RSS 2.0